跳至内容

语言

vrouw helemaal blij met haar bestelling

BeeZ.nl de leverancier in de beautybranche

Wil jij als pedicure en schoonheidsspecialiste al je spullen bij een leverancier kunnen bestellen? Dan hebben wij bij BeeZ.nl een compleet assortiment waar je alle benodigdheden kunt bestellen. Het assortiment biedt een ruime keuze. In deze blog willen we ingaan op het assortiment, maar ook de voordelen van het hebben van één leverancier.

Uitgebreid assortiment

Bij Beez.nl hebben we een uitgebreid assortiment voor de pedicure en schoonheidsspecialiste . De disposables hebben we in verschillende kleuren beschikbaar, zodat zowel de handschoenen als het mondmasker en de dental towels een leuke kleur hebben die bij jouw praktijk of salon passen. Dit geeft een professionele uitstraling en is sfeerbepalend. Wil je voor stijlvol zwart gaan of een leuke andere kleur? Bekijk welke kleuren beschikbaar zijn op de site. Naast de disposables hebben wij ook de andere gebruiksartikelen van voeten crème tot nagellak in allerlei kleuren. We hebben verschillende merken voetverzorging in het assortiment zitten zodat je kan kiezen wat bij jou en je praktijk of salon past. Hierover hebben wij al eerder een blog geschreven. Als je dat interessant vindt kan je die hier lezen. Het assortiment bevat ook wattenschijfjes en celstofdeppers, maar ook flesjes en depper/dosseerflesjes om vloeistoffen makkelijk te doseren. Naast de artikelen die je gebruikt hebben we ook een assortiment instrumenten zoals pedicure tangen van Merbach voor de professional. Over de tangen hebben we ook een blog geschreven met meer informatie. Voor het grondig reinigen van je instrumenten hebben we een ultrasoon reiniger met vloeistof in het assortiment net als reiniging en desinfectiemiddelen voor in de praktijk en de huid. Hiermee hebben we een compleet assortiment aan disposables, verbruiksartikelen en instrumenten waardoor je nog maar één leverancier nodig hebt voor je praktijk of salon. Mocht je nu denken, maar je vergeet dit product helemaal en het staat niet op de site. Voel dan de vrijheid om het ons te laten weten.

De voordelen van één leverancier

Als je alle spullen bij één leverancier kan bestellen dan scheelt dat tijd, want je kan in één keer alles in je winkelmandje stoppen. Je hebt maar één levering en maar 1 factuur om in je administratie te verwerken. Dit zijn de meest voor de hand liggende voordelen van één leverancier die allemaal een tijdbesparing op leveren. Hierdoor blijft er meer tijd over om je bezig te houden met je kernactiviteit waarmee jij je omzet genereert. 


Producten op elkaar afgestemd

Een leverancier zorgt ervoor dat de producten beter op elkaar afgestemd zijn en met elkaar matchen. Je weet altijd waar het vandaan komt dus mocht er iets niet goed zijn weet je ook meteen met wie je contact op moet nemen en dit vergemakkelijkt de communicatie. Als je werkt met één leverancier dan is de betrouwbaarheid van deze leverancier wel van cruciaal belang. De keuze die je maakt voor een leverancier is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard en omvang van de behoefte die je hebt in je praktijk en/of salon. Natuurlijk speelt de inkoopprijs hierin ook mee. Je bent geen dief van je eigen portemonnee. Het assortiment wat de leverancier heeft moet natuurlijk ook overeenkomen met de wensen die jij hebt.


20 jaar ervaring

Wij hebben een uitgebreid assortiment en met de 20 jaar ervaring die wij hebben, durven wij onszelf een betrouwbare leverancier te noemen. Mocht je vragen hebben over artikelen, verzending of iets anders dan denken we graag met je mee om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

上一篇文章 Dé EHBO-kit voor onverwachte plotwendingen in het leven.

发表评论

评论必须经过审核后方可显示

*必填栏