Doorgaan naar inhoud
handen die voeten vast houden

Probeer eens iets nieuws

Iets nieuws proberen vinden we vaak spannend. We kiezen vaak voor de dingen die we kennen en waarmee we vertrouwd zijn. Dit is met bijna alles zo en dat komt omdat ons brein veel op de automatische piloot wil doen, want dat kost de minste energie. Vaak koop je de producten die je kent en al eens eerder gehad hebt. Je weet immers wat je aan de producten hebt en hoe jij er prettig mee kunt werken. Het voelt vaak als een hele grote stap om een keer iets anders te proberen. Durf jij de uitdaging aan om iets nieuws te gaan proberen?

Van oud en vertrouwd naar…. iets nieuws proberen

Het is gemakkelijk om de producten te kiezen waar je al langere tijd mee werkt. Je kent de producten en weet wat je aan ze hebt en hoe ze uitpakken tijdens behandelingen. Een al lang gevestigd merk op het gebied van voetverzorging is Gewhol. Dit merk bestaat inmiddels al 150 jaar en wordt ook wel gezien als de specialist op het gebied van voetverzorging. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment van voetbad tot eeltzalf. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen ook makkelijk door de cliënt thuis gebruikt worden. Dat maakt de keuze voor dit merk in de praktijk bijna logisch, want het straalt ook eenheid uit als je een merk in de praktijk hebt staan. Bij BeeZ.nl zijn we ook erg fan van het merk en hebben dan ook een groot assortiment om uit te kiezen.

Probeer je toch een keer iets nieuws?

Als je de uitdaging aan durft om iets nieuws te proberen voor in de praktijk of thuis, dan zijn er nog genoeg andere merken om voor te kiezen wat betreft voetverzorging. Hoe beslis je dan of en welk merk je dan wilt gaan gebruiken? Allereerst waaraan wil je dat de voetverzorging die je gebruikt aan voldoet? Wil je en complete lijn van hetzelfde merk of wil je graag werken met specifieke ingrediënten omdat ze verzachten of een hele fijne geur achterlaten. Als je de sprong naar iets nieuws durft te wagen, dan hebben wij twee merken die we voor nu onder de aandacht willen brengen. Dit zijn kwalitatieve merken met hun eigen voordelen. We zullen ze hieronder verder toelichten.

Laufwunder

Een merk dat een uitgebreide keuze biedt in voet-, hand- en beenverzorging. Laufwunder werkt vooral met producten uit de natuur om zo de klachten die je kunt hebben worden bestreden en/of verholpen. Laufwunder heeft verschillende kleuren op de etiketten. Het is leuk om te weten dan deze kleuren een betekenis hebben en niet zomaar gekozen zijn. Zo werkt de kleur rood verwarmend, groen verkoelend/verfrissend en blauw rustgevend. Van dit merk is ook een assortiment van voetbad, eeltweker en verzorgende balsem beschikbaar voor in de praktijk en thuis. De keuze is reuze en de prijs is aantrekkelijk. Zeker de moeite waard om te bekijken op onze site BeeZ.nl.

Camillen 60

De naam verklapt natuurlijk al het ingrediënt wat de hoofdrol speelt bij dit merk voetverzorging. Alle producten bevatten de werkzame stoffen van de plant kamille met zijn verzorgende eigenschappen. Dit is het bekende witte bloempje met het gele hard. Daar gaat al zachtheid van uit. Kamille wordt al eeuwenlang gebruikt in crèmes, lotions en zeep, maar ook als thee. Kamille heeft een ontspannend effect en werkt licht ontstekingsremmend waardoor de voeten beschermd worden. Het merk heeft verschillende formaten verpakkingen wat het geschikt maakt voor in de praktijk en voor thuis. Het heeft een rustgevende, maar niet overheersende geur. Wij zijn enthousiast over Camillen 60, bekijk of jij er net zo enthousiast van wordt als wij.

Voor iedereen

Omdat we weten dat het oude en vertrouwde veilig voelt, maar er ook mensen zijn die het wel fijn vinden om iets nieuws uit te proberen, hebben we bij BeeZ.nl een uitgebreid assortiment aan voetverzorgingsproducten. Op deze manier kan je kiezen wat bij je past en waar jij blij van wordt, want voetverzorging mag een momentje voor jezelf zijn in een praktijk of lekker thuis. Wil je de producten snel in huis hebben dan bestel je ze bij BeeZ.nl. Zorg goed voor je voeten!

Vorig artikel Dé EHBO-kit voor onverwachte plotwendingen in het leven.

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden