Doorgaan naar inhoud

Actievoorwaarden winacties Beez.nl

Hieronder vind je de actievoorwaarden die gelden voor onze winacties. Lees ze goed door voordat je meedoet met één van onze winacties.

 1. Winacties worden uitgeschreven door Beez.nl, gevestigd te Amersfoort. Op alle winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname vindt plaats wanneer je binnen de actieperiode een bestelling plaatst van €100,- excl. BTW en onze Instagram en/of Facebook pagina volgt en het bericht deelt op sociale media waarin de actie wordt aangekondigd. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. De looptijd van de actieperiode staat aangegeven in de beschrijving van de actie.
 4. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 5. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 6. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een de acties persoonlijk geïnformeerd.
 7. nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen.
 8. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 9. Medewerkers van Beez.nl zijn uitgesloten van deelname.
 10. De persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Beez.nl voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 11. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Beez.nl om hun namen en eventuele foto’s/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
 12. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 13. De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. Beez.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele zichtbare en/of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering.
 14. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Beez.nl via: 088 7722288 of support@beez.nl Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie.