Doorgaan naar inhoud
3 redenen waarom de tissue je beste vriendin is

3 redenen waarom de tissue je beste vriendin is

Tissues hebben veel functies en daarmee zijn ze inzetbaar in verschillende vormen. Hierdoor is zij jouw beste vriendin.  Heb je een verkoudheid of is je mascara uitgelopen? De tissue is er voor jou. Heb je een issue? Ook daar is de tissue! We kunnen wel even doorgaan waarom de tissue jouw beste vriendin is, lees snel verder.

Reden 1: Ze is er altijd voor je!

Een tissue is een mooi hulpmiddel bij schoonmaken als er geknoeid wordt. Dankzij de papier substantie, is het extreem goed absorberend. Daarom zijn vloeistoffen, water en mascara geen issue voor de tissue! Hecht niet te veel waarde aan je gebruikte tissue want na gebruik, kun je de tissue zo in de prullenbak gooien!

Nog een issue, maar niet voor de tissue, een vlek op je brilglas! Deze is ook met een tissue makkelijk weg te poetsen zonder het glas te beschadigen. De Merbach tissue, is extra zacht en bestaat uit twee lagen, zo is het niet allen voor je brilglas een goed comfort maar ook voor jezelf!

Reden 2: Ze is zachtaardig

Soms is het leven lastig, maar met je tissue in je tas, is het altijd net een stukje fantastischer. Laat een traan, of laat alles gaan? De tissue heeft geen problemen met jouw tranen vangen zonder je huid te beschadigen. Dankzij de 100% celstof, is ze voor iedereen zacht en aardig!

Reden 3: Ze vangt je ellende op

Er zijn situaties waar je soms voor verrassingen kom te staan en er een traan gelaten wordt. Dan is het prettig als er tissues in de buurt zijn om je tranen te drogen. Dit kan zijn bij een therapeut waar een sessie plaats vind waar de tranen stromen. Bij een arts omdat er een goede uitslag is en er ontlading van spanning komt en dit tranen met zich meebrengt. Of helaas zijn er ook wel eens minder goede uitslagen en is het fijn om met een tissue je tranen te kunnen drogen. Dit hoeft overigens niet allen bij een medisch persoon zijn, maar kan ook thuis, in de praktijk of op kantoor handig zijn om bij de hand te hebben.


Tip: zet een tissue dispenser op een strategische plek in huis, werk of salon.

Waarom is Merbach jouw beste vriendin?

Er zitten veel kwaliteitsverschillen tussen verschillende tissues. Uit hoeveel lagen bestaan de tissues en van welk papier zijn ze gemaakt. Dat maakt verschil in de kwaliteit en het comfort van de tissue. De Merbach tissue heeft het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council). Zij zetten zich in voor verantwoord bosbeheer. Zo wordt toezicht gehouden op zowel de ecologische als de sociale en economische kanten die daarbij komen kijken. De tissues worden gemaakt van hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Hiermee is de Merbach tissue een verantwoord geproduceerde tissue bestaand uit twee lagen. De tissue is hiermee comfortabel en zacht. De tissue wordt verkocht in een doos van 100 stuks en heeft daarmee een mooi formaat om neer te zetten.

Waar vindt jij jouw beste vriendin?

Zachtaardige tissues aka je nieuwe beste vriendin vind je bij Beez.nl  Beste prijs en snelste levering.

Tot snel Bestie 😊

FAQ:

 

  • Uit hoeveel laags bestaat de Merbach Tissue?
  • Hoeveel tissue’s zitten in een verpakking?
  • Waar staat de afkomst FSC voor?
Vorig artikel Incontinentie wordt druppelsgewijs besproken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden