Doorgaan naar inhoud
Smart Gellak; De slimste gellak voor zomer nagels!

Smart Gellak; De slimste gellak voor zomer nagels!

In deze periode van het jaar willen we allemaal de Summervibes voelen en dat gaat makkelijker als het weer ook lekker zomers is. Maar wat als het weer iets minder is?  Kan je toch de summervibes ervaren door de kleding die je aan doet of door je nagels een lekker zomers kleurtje te geven? Daarmee komt het zomer gevoel vanzelf. Hoe zorg je voor stralende zomernagels?

Nagelverzorging

Verzorg jij je nagels zelf al goed? Dan is Smart Gellak en een toevoeging aan jouw nagelverzorgingsritueel. Met een vrolijk kleurtje op je nagels heb je net dat extra zomer gevoel. Goed verzorgde nagels vragen iets meer tijd dan twee weken. Dus geduld is belangrijk samen met een goede verzorging. 8 tips voor het verzorgen van je nagels:

  • Vijl je nagels ipv dat je ze knipt, dit voorkomt splijten van de nagel
  • Gebruik een goede vijl
  • Nagellak verwijderen doe je met een remover zonder aceton
  • Verzorg de nagelriemen en nagels met een olie/crème
  • Gebruik altijd een base coat onder je nagellak
  • Gebruik een top coat voor een langer houdbare look
  • Laat je nagels ook af en toe een dagje zichzelf zijn zonder nagellak
  • Gebruik een handcrème en verzorg daarmee ook je nagels

Zo krijg je mooie verzorgde nagels en handen. Die zijn toch je visitekaartje altijd en overal.

Nagels in een zomertintje

Met Smart Gellak heb je je nagels eenvoudig en snel in een zomertintje. Welke kleur geeft je het zomergevoel. Bekijk de leuke Smart Gellak kleuren hier! Smart Gellak is gemakkelijk aan te brengen en blijft tot wel 3 weken zitten. Wij hebben een mooie video waarin je een instructie kan volgen voor het aanbrengen van de Smart Gellak! Kijk snel:

Mis jij het lijstje van welke product jij nodig hebt? Die hebben wij hieronder voor je klaar gezet!
- Smart Gellak Led- lamp
- Smart Gellak vijl
- Smart Gellak Care Oil
- Smart Gellak Base Coat
- Smart Gellak Top Coat
- En natuurlijk je gekozen kleurtje of meerdere

De kleur te pakken

Na drie weken of misschien wel langer wil je de Gellak verwijderen voor een nieuw zomers kleurtje op nagels. Het is belangrijk om de gellak op de juiste manier te verwijderen om beschadiging aan de nagels te voorkomen. Gebruik hiervoor de Remover en nailcleaner van Smart Gellak. Om het makkelijker te maken is het handig om de remover pads te gebruiken. Bekijk onderstaande stap voor stap video:

Als de nagels weer schoon zijn dan kan de volgende kleur erop! Smart Gellak heeft kleuren voor het hele jaar door. Kan je niet kiezen voor 1 kleur? Dan doe je op elke nagel een andere kleur!

Smart Gellak te bestellen bij Beez.

Wil je aan de slag gaan met het lakken van je nagels? Pak het boodschappenlijstje erbij en bestel je Smart Gellak producten bij Beez.nl! Dankzij de snelle levering kan jij de volgende dag al aan de slag met het lakken van je nagels! Geniet jij van mooie zomerse nagels?

Vorig artikel Een duik in de wereld van schoonheid en beauty

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden