Doorgaan naar inhoud
Restart in de coronacrisis

Restart in de coronacrisis

Dat het een rare tijd is als ondernemer in de beautybranche, hoeven we je niet meer te vertellen. Het is voor elke ondernemer, in welke branche dan ook, even zoeken naar een manier waarop je je werk kunt doen en rekening kunt houden met de huidige maatregelen.

Gezondheid en hygiëne staan voorop. Laat dat duidelijk zijn. Om je op weg te helpen, hebben we een lijst voor je gemaakt met producten die bij de re-opening van je praktijk of salon niet kunnen ontbreken.

Het Merbach face shield
Door het schild creëer je een veilige afstand tussen jezelf en de klant, ook al kom je dichtbij. Het voordeel van de doorzichtige gezichtsplaat is dat het bezoek van je klant nog steeds persoonlijk is. Je kunt elkaar aan blijven kijken en verstaan, zonder dat de veiligheid omtrent de afstand hierbij in gevaar komt.

Bekijk het Face Shield hier.

Eurogloves handschoenen
De Eurogloves handschoenen staan bekend om de ideale prijs/kwaliteitverhouding. Het product wordt in verschillende sectoren gebruikt, waaronder de medische. Ze zijn gemaakt van nitril en ongepoederd. De handschoenen worden verpakt per 100 stuks, dus 50 paar. Zo kun je voorlopig even vooruit.

Bekijk hier de Eurogloves handschoenen.

Onderzoekstafelpapier 

Naast het reinigen van je onderzoeksbank, is het van groot belang dat ook het papier na elke klant wordt vernieuwd. Het voordeel van dit onderzoekstafelpapier van 100% cellulose is het vocht-opnemende karakter en het comfort voor de klant door de lichte structuur. Daarnaast is het papier in de huidige periode van crisis een perfecte oplossing voor de katoenen en badstofhoezen, die verboden zijn. 

Het product wordt verkocht per rol van 100 meter en is verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Hierdoor is het papier ook geschikt voor op bijvoorbeeld stoelen.

Bekijk hier dit product.

De Ultrasone reiniger
Al je instrumenten moeten na elke klant gereinigd worden. Met de Ortho-Sonic Ultrasone heb je daar nauwelijks nog omkijken naar. Het product heeft een timer van maximaal 30 minuten en werkt met een mandje voor je instrumenten, dat eenvoudig in en uit het apparaat te halen is. Het product kan verwarmd worden tot maximaal 60 graden Celsius, maar is ook te gebruiken zonder verwarming.

Bekijk hier dit product.

Podilon desinfectie 100 ml met verstuiver
Je moet niet alleen de ruimte voor en na elke klant grondig reinigen. Ook niet-gereinigde huidoppervlakken van je klant brengen risico’s met zich mee. Door de huiddesinfectie van Podilon in een van onze verstuivers te gieten, kan de reinigende vloeistof makkelijk verspreid worden over de huid van je klant.

Het middel, op basis van ethanol, werkt als effectief desinfectiemiddel tegen bacteriën, schimmels en gisten. De huiddesinfectie is beschikbaar in verschillende maten. Hetzelfde geldt voor onze verstuivers.

Bekijk hier meer.

Ga snel naar onze Corona veiligheidscollectie en ontdek nog meer producten.

Vorig artikel Mannen stap uit de schaduw wat betreft zelfzorg, manicure en pedicure

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden