Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €20,-
Gratis verzending vanaf €20,-
Maak jouw voeten zomer ready

Maak jouw voeten zomer ready

De zomer zit er aan te komen en de volgende dingen staan weer op de planning; zwemmen, naar het strand, slippers of sandalen dragen. Dan wil jij natuurlijk met mooie verzorgde voeten aankomen! Rond de zomer worden mensen zich meer bewust van hun uiterlijk, gaan meer sporten en/of gezonder eten. Ons lichaam verdient dan ook de juiste verzorging, en zeker onze voeten. We vinden het verzorgen van ons gezicht en handen heel normaal maar vergeten vaak onze voeten ondanks dat we ze toch elke dag gebruiken.


Waarom voetverzorging?

We gebruiken onze voeten dagelijks daarom is het ook zeer belangrijk om ze de juiste verzorging te bieden. Als je niet regelmatig naar de pedicure gaat kunnen er klachten ontstaan zoals pijn aan je voeten, eelt, ingescheurde nagels en pijnlijke kloven. (lees de blog over de 3 voordelen van een bezoek aan de pedicure) Met een goede voetverzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit! Win-Win geef daarom je voeten wat self-love! Op BeeZ tref je alle producten voor de perfecte voetverzorging.


Wij hebben een aantal zomer producten voor jou op een rijtje gezet!


Gehwol Fusskraft Soft Feet Peeling


Voor het verzorgen van de voeten hebben wij de Gehwol Fusskraft Soft Peeling om je voeten een mooie uitstraling te geven. De Gehwol Fusskraft Soft Feet Peeling wordt gebruikt voor het verwijderen van afgestorven huidcellen op milde en degelijke wijze. Het product vernieuwt het huidoppervlak en maakt het glad. De peeling stimuleert daarnaast de doorbloeding en bereidt de huid voor op de daarop volgende verzorging.


Camillen 60 Voetlotion


Voor zowel de voeten als de teennagels raden wij de Camillen 60 voetlotion aan. De Camillen 60 voetlotion is een oplossing die geschikt is voor de verzorging van gezonde voeten en teennagels. De olie oplossing helpt je teennagels gezond en vrij van schimmelinfecties te houden. De oplossing zorgt ook voor de stevige nagels en een frisse, glanzende uitstraling van de teennagels. De huid tussen de tenen kan ook behandeld worden met deze oplossing.


O.P.I. IS MAI TAI CROOKED


Na het verzorgen van je teennagels is het altijd leuk om ze ook wat kleur te geven. Zodat je jouw mooie open schoenen of slippers kan aantrekken. Wij raden aan om O.P.I Mai Tai Crooked te gebruiken. De kleur is sorbet oranje, hij is zacht, tropisch en fun. De perfecte kleur voor de zomer. (Ook zijn er andere kleuren beschikbaar) De lak is dekkend, heeft een mooie glans en blijft lang zitten. Naast de kleur en kwaliteit staat OPI bekend om de bijzondere naamgeving van de producten. Elk potje is uitgerust met een speciale penseel waarmee het gemakkelijk is de nagellak streepvrij en egaal aan te brengen.


Laat de zomer maar beginnen


Om het af te maken trek je mooiste open schoenen, slippers of hakken aan en show off je mooie voeten! Doe een leuke enkelband/ketting om zodat je voeten er helemaal uitkomen. Nu zijn je voeten helemaal zomer ready.

Vorig artikel Lente, ohnee overal insecten wat nu!?
Volgend artikel De 3 voordelen van een bezoek aan de pedicure!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden