Doorgaan naar inhoud
Gehwol Fusskraft: de kleuren uitgelegd

Gehwol Fusskraft: de kleuren uitgelegd

Als je de producten van Gehwol kent, heb je vast opgemerkt dat een paar producten een kleurcode dragen. Gehwol werkt namelijk met een rode, blauwe en groene lijn. En ondanks dat wij van BeeZ.nl trots zijn op het hele Gehwol assortiment, willen wij deze gekleurde lijnen eens goed in de schijnwerpers zetten.. 

Het product van Gehwol Fusskraft Rood is een verwarmende verzorgingsbalsem voor de droge huid van je voeten. Het product stimuleert de doorbloeding in de hele huid en houdt de huid daarbij gezond en soepel.

De Gehwol Fusskraft Blauw crème verzorgt en wordt met name gebruikt bij een droge en/of gesprongen huid. Het product deodoriseert en houdt de voeten hygiënisch fris. De crème is geschikt voor diabetici.

De crème van Gehwol Fusskraft Groen normaliseert de zweetvorming en gaat de ontbinding van zweet(voeten) tegen. Daarbij zorgt het product voor frisse en reukloze voeten en maakt het de huid weer soepel. Dit product is overigens ook geschikt voor diabetici.

Alle bovenstaande producten zijn uiteraard dermatologisch getest. De producten worden geleverd per handzame tube van 75 of 125 milliliter, of per pompflacon van 500 milliliter.

Vorig artikel Helende Magie: De Kracht van Wondzalf

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden