跳至内容

语言

Hadewe winactie

Beez december winactie, wie wil dat nou niet? Win een Hadewe SPR4 t.w.v. €2034,90. De hoogste bestelwaarden over December maakt kans op het winnen van de Hadewe pedicuremotor. Wil jij winnen? Wacht niet langer en bestel! 

Wat moet je doen? Je hoeft alleen een bestelling te plaatsen van minimaal €50,- incl. btw. Wil je meer kans maken bestel zoveel als je kunt!

Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle acties en voor nog meer kans, maak een leuke post van jouw bestelling! 

Deze actie geldt voor bestellingen geplaatst vanaf woensdag 01-12-2023 tot en met zondag 31-12-2023 23:59 uur.

De trekking vindt plaats in de week van 1 januari 2024. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Laat aub je telefoonnummer achter in de checkout, dan kunnen wij je bellen met het leuke nieuws.

Actievoorwaarden Give Away winactie Beez.nl

Hieronder vind je de actievoorwaarden die gelden voor onze winacties. Lees ze goed door voordat je meedoet met onze Give Away winactie.

 1. Winacties worden uitgeschreven door Beez.nl, gevestigd te Amersfoort. Op alle winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname vindt plaats wanneer je binnen de actieperiode een bestelling plaatst van €50,- incl. BTW of meer. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. De looptijd van de actieperiode staat aangegeven in de beschrijving van de actie.
 4. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 5. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 6. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een de acties persoonlijk geïnformeerd.
 7. BeeZ.nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen.
 8. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 9. Medewerkers van Beez.nl zijn uitgesloten van deelname.
 10. De persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Beez.nl voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 11. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Beez.nl om hun namen en eventuele foto’s/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
 12. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 13. De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. Beez.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele zichtbare en/of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering.
 14. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Beez.nl via: 088 7722288 of support@beez.nl Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie.