跳至内容

语言

Wimpers

Haal het beste uit je wimpers.

Wimpers zijn niet alleen functioneel. Ze kunnen ook je ogen mooi accentueren en je uitstraling versterken. Lange, volle wimpers zijn een wens van vele vrouwen. Met de juiste zorg en aandacht kunnen ze laten stralen. We zullen in deze blog waardevolle tips een tricks delen.

Goede verzorging

Door je wimpers goed te verzorgen, haal jij het beste uit je wimpers. Reinig ze dagelijks, want daar begint een goede verzorging mee. Gebruik een milde make-up remover om make-up en vuil te verwijderen. Dit helpt voorkomen dat je ze broos worden en uitvallen. Voorkom ruwe wrijving want dat kan lijden tot breuk en dunner worden. Dep ze voorzichtig droog als ze vochtig zijn en gebruik eventueel een slaapmasker om tijdens het slapen wrijving met het kussen te voorkomen. De zon heeft ook een schadelijke invloed, draag op zonnige dagen een zonnebril om je ze te beschermen. Je kan ze ook extra ondersteunen met serums en conditioner om de wimpergroei te bevorderen en breuk te verminderen. Overleg met een professionele wimperstylist welke producten het best bij jouw passen om eventuele schade te voorkomen. 

Meer accentueren

Als je je wimpers nog meer wilt accentueren met mascara, kies dan voor een kwalitatieve mascara. Verwijder de mascara voorzichtig met een make-up remover om schade te voorkomen. Als je niet elke dag mascara op wilt doen, dan kan je ook kiezen om ze te verven. Je kan ervoor kiezen om ze te laten verven door een schoonheidsspecialiste, maar met een goede voorbereiding kan je het ook zelf thuis doen. Belangrijk is om een dag van tevoren te testen of je niet allergisch bent voor de verf. Dit kan gemakkelijk door een beetje verf aan de binnenkant van je ellenboog aan te brengen. Als daar met een dag geen reactie op komt, dan kan je de dag er na ze verven.

Stappenplan om je wimpers te verven

Om aan de slag te gaan met het verven van je wimpers, kan je onderstaand stappenplan volgen:

  1. Maak de wimpers goed schoon een wattenschijfje met olie-vrije make-up remover. Altijd dus ook als je op dat moment geen make-up op hebt
  2. Om de ogen te beschermen breng je een dun laagje beschermende crème aan. Voor de onderkant van de ogen kun je ook kiezen voor de Silicone pads.
  3. Pak een mengbakje en neem 1cm verf en vijf druppels waterstofperoxide 3%. De laatste zorgt ervoor dat de verf goed aan de wimpers hecht. Meng het niet te lang van tevoren, want dan hecht de verf minder goed.
  4. Verf dan de wimpers met het kwastje. Probeer alle wimpers te raken. Begin zo dicht mogelijk bij de huid, maar raak deze niet aan.
  5. Als ze geverfd zijn dan laat je de verf 10 minuten inwerken.
  6. Haal de verf er vervolgens af met een vochtig wattenschijfje.
  7. Herhaal de stappen 5 en 5 voor het andere oog.
  8. Als je beide kanten hebt geverfd, gebruik dan de tintremover om de laatste achtergebleven restjes weg te halen.
  9. Je ogen zijn weer schoon en je hebt stralende wimpers.

Het hebben van mooie wimpers vereist zorg en toewijding, maar de beloning is het waard. Je hebt dan stralende wimpers die ook nog eens bijdrage aan jouw uitstraling. Wil je graag meteen resultaat dan zou je wimperextensions kunnen overwegen. Laat deze wel altijd plaatsen door een wimperstylist. Wil je je wimpers gaan verven om ze meer te laten spreken, kijk dan even voor het assortiment van Refectocil op de BeeZ.nl site. We hebben een snelle levering, zodat jij snel aan de slag kunt.

上一篇文章 Dé EHBO-kit voor onverwachte plotwendingen in het leven.

发表评论

评论必须经过审核后方可显示

*必填栏