Doorgaan naar inhoud

Actievoorwaarden

Win een Merbach groen pakket t.w.v. €40,-. In dit fantastische pakket zitten de Merbach soft nitrile Aloe vera handschoenen (maat naar keuze), Merbach dental towels groen, Merbach mondmaskers groen en de Merbach eeltweker. 

Wat moet je doen? Je hoeft alleen een bestelling te plaatsen van minimaal €50,- incl. btw. Wil je meer kans maken? Volg ons op Instagram, TikTok en Facebook en maak een leuke post van jouw bestelling! 

Deze actie geldt voor bestellingen geplaatst vanaf woensdag 20-09-2023 tot en met zondag 24-09-2023 23:59 uur.

De trekking vindt plaats in de week van 25 september 2023. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Laat aub je telefoonnummer achter in de checkout, dan kunnen wij je bellen met het leuke nieuws en het bepalen van de maat van de handschoenen! 

Actievoorwaarden Give Away winactie Beez.nl

Hieronder vind je de actievoorwaarden die gelden voor onze winacties. Lees ze goed door voordat je meedoet met onze Give Away winactie.

 1. Winacties worden uitgeschreven door Beez.nl, gevestigd te Amersfoort. Op alle winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname vindt plaats wanneer je binnen de actieperiode een bestelling plaatst van €50,- incl. BTW of meer. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. De looptijd van de actieperiode staat aangegeven in de beschrijving van de actie.
 4. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 5. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 6. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een de acties persoonlijk geïnformeerd.
 7. BeeZ.nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen.
 8. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 9. Medewerkers van Beez.nl zijn uitgesloten van deelname.
 10. De persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Beez.nl voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 11. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Beez.nl om hun namen en eventuele foto’s/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
 12. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 13. De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. Beez.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele zichtbare en/of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering.
 14. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Beez.nl via: 088 7722288 of support@beez.nl Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie.