Doorgaan naar inhoud
Wil jij blije voeten het hele jaar door? Ja het kan!

Wil jij blije voeten het hele jaar door? Ja het kan!

Heb jij weleens stil gestaan hoe belangrijk je voeten zijn? Als je last hebt van je voeten dan kan lopen al pijnlijk zijn. Dit kan komen door kloven of een hele droge huid die beschadigd is. Hoe voorkom je ongemakken en hoe ondersteun je de voeten om ze happy te laten zijn? Wij vertellen je hoe jij je voeten blij maakt en kan houden. Ja het kan echt dat je het hele jaar blije voeten hebt!

Hoe kan je jouw blije voeten het beste verzorgen?

Vaak zitten voeten verstopt in sokken en schoenen en wordt er niet zo naar ze omgekeken. Maar ze verdienen zeker de aandacht. Eigenlijk het hele jaar door en niet alleen in de zomermaanden als ze zichtbaar zijn. Als je voeten de aandacht blijft geven, heb je in de zomer stralende en blije voeten. Een stappenplan om je voeten te verzorgen:

  1. Een voetbadje met verzorgende olie
  2. Maak daarna de voeten schoon en droog ze goed af, ook tussen de tenen
  3. Knip de teennagels recht af als dat nodig is
  4. Met een puimsteen kun je overtollig eelt verwijderen
  5. Scrub de dode huidcellen weg
  6. Hydrateer je huid van je voeten, door ze in te smeren met een snel intrekkende zalf.

Hier kan je een ontspannen momentje voor jezelf van maken, zodat het ook als een verwenmomentje voelt.

Extra verwen moment voor je voeten

Bij het verzorgen van je voeten mogen ze ook best extra verwend worden. Dan krijg je ook blije voeten. Het Belgische merk Naqi heeft een hele fijne lijn voor voeten. Met de Naqi Happy Feet zet je je voeten extra in het zonnetje en daarmee stralen ze de hele dag. Je kunt oprecht genieten van blije voeten met deze lijn. Deze lijn bestaat uit 4 hele fijne producten:

  • verzorging voor droge voeten
  • verzorging voor kloven
  • verzorging voor koude voeten
  • verzorging voor warme voeten

De crèmes trekken snel in en zijn niet vettig. Ze zijn heerlijk zacht en hebben een fijne geur. De crème heeft een fijne en zachte structuur. Een echte verwenner voor de voeten en ze verzorgen de voeten optimaal. De huid wordt weer zacht en soepel.


Uitleg van de verschillende crèmes

De verzorgende crème voor droge voeten spreekt wel een beetje voor zich. Deze voedt en hydrateert de huid en verzacht irritaties op de huid ontstaan door droogte. Daardoor worden de voeten weer zacht en soepel en kan je weer zeggen dat je blije voeten hebt. De verzorgende crème voor kloven verzacht de ruwe en gekloofde huid en voed en kalmeert de huid. De huid wordt ook zeker gehydrateerd en weer zachter en soepeler. Blijf de crème regelmatig aanbrengen. 


Opmerkelijk is wel de crème voor koude voeten. Door het aanbrengen van deze crème worden de voeten verwarmd en voelen ze warm aan. Het ondersteunt de doorbloeding bij koude voeten. De oorzaak van koude voeten kan verschillend zijn maar door deze crème weer heerlijke warme voeten.

Naast de crème voor koude voeten is er ook een crème voor warme voeten. Deze crème geeft de voeten meteen een verkoelend gevoel. Verlicht de vermoeide, verhitte voeten door de eucalyptus en munt die zijn toegevoegd. 


Met de Naqi Happy Feet producten heb je de juiste crèmes in huis voor een fijne voetverzorging! Ze zijn ook te verkrijgen in salon of praktijk verpakkingen. Zodat ook de klanten naar huis gaan met verzorgde en blije voeten. 

Naqi Happy feet lijn kopen

Als je geïnspireerd bent geraakt door de informatie over de Happy Feet lijn van Naqi en ongeduldig bent om deze producten te proberen, zoek dan niet verder. BeeZ.nl is de exclusieve verkoper van Naqi voetproducten in Nederland. Je hoeft niet verder te zoeken; ga direct naar Beez.nl om deze producten te bestellen en je blije voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Ontdek het assortiment en profiteer van de hoogwaardige voetverzorgingsproducten van Naqi, nu binnen handbereik bij BeeZ.nl.

Vorig artikel Mannen stap uit de schaduw wat betreft zelfzorg, manicure en pedicure

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden