Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €20,-
Gratis verzending vanaf €20,-
Wil jij blije voeten het hele jaar door? Ja het kan!

Wil jij blije voeten het hele jaar door? Ja het kan!

Heb jij weleens stil gestaan hoe belangrijk je voeten zijn? Als je last hebt van je voeten dan kan lopen al pijnlijk zijn. Dit kan komen door kloven of een hele droge huid die beschadigd is. Hoe voorkom je ongemakken en hoe ondersteun je de voeten om ze happy te laten zijn? Wij vertellen je hoe jij je voeten blij maakt en kan houden. Ja het kan echt dat je het hele jaar blije voeten hebt!

Hoe kan je jouw voeten het beste verzorgen?

Vaak zitten voeten verstopt in sokken en schoenen en wordt er niet zo naar ze omgekeken. Maar ze verdienen zeker de aandacht. Eigenlijk het hele jaar door en niet alleen in de zomermaanden als ze zichtbaar zijn. Als je voeten de aandacht blijft geven, heb je in de zomer stralende voeten. Een stappenplan om je voeten te verzorgen:

 

  1. Een voetbadje met verzorgende olie
  2. Maak daarna de voeten schoon en droog ze goed af, ook tussen de tenen
  3. Knip de teennagels recht af als dat nodig is
  4. Met een puimsteen kun je overtollig eelt verwijderen
  5. Scrub de dode huidcellen weg
  6. Hydrateer de huid van je voeten, door ze in te smeren met een snel intrekkende zalf.

Hier kan je een ontspannen momentje voor jezelf van maken, zodat het ook als een verwenmomentje voelt.

Extra verwen moment voor je voeten

Bij het verzorgen van je voeten mogen de voeten ook extra verwend worden. Het Belgische merk Naqi heeft een hele fijne lijn. Met de Naqi Happy Feet zet je je voeten extra in het zonnetje en stralen ze de hele dag. Deze lijn bestaat uit 4 hele fijne producten:

 

  • verzorging voor droge voeten
  • verzorging voor kloven
  • verzorging voor koude voeten
  • verzorging voor warme voeten

 

De crèmes van deze lijn trekken snel in en zijn niet vettig. Ze zijn heerlijk zacht en hebben een fijne geur. De crème heeft een fijne en zachte structuur. Een echte verwenner voor de voeten en ze verzorgen de voeten optimaal. De huid wordt weer zacht en soepel.

De verzorgende crème voor droge voeten spreekt wel een beetje voor zich. Deze voedt en hydrateert de huid en verzacht irritaties op de huid ontstaan door droogte. De verzorgende crème voor kloven verzacht de ruwe en gekloofde huid en voedt en kalmeert de huid.

Opmerkelijk is wel de crème voor koude voeten. Door het aanbrengen van deze crème worden de voeten verwarmd en voelen ze warm aan. Het ondersteunt de doorbloeding bij koude voeten. De oorzaak van koude voeten kan verschillend zijn maar door deze crème krijg je weer heerlijke warme voeten.

Naast de crème voor koude voeten is er ook een crème voor warme voeten. Deze crème geeft de voeten meteen een verkoelend gevoel. Verlicht de vermoeide, verhitte voeten door de eucalyptus en munt die zijn toegevoegd.
Met de Naqi Happy Feet producten heb je de juiste crèmes in huis voor een fijne voetverzorging! Ze zijn ook te verkrijgen in salon of praktijk verpakkingen.

Naqi Happy feet lijn kopen

Ben je enthousiast geworden van het lezen over de Happy Feet lijn van Naqi en kan je niet wachten de producten te gebruiken? Beez.nl verkoopt de voetproducten van Naqi exclusief in Nederland dus het zoeken is niet nodig. Neem snel een kijkje bij Beez.nl om de producten te bestellen.

Vorig artikel Smart Gellak; De slimste gellak voor zomer nagels!
Volgend artikel Een droge huid wat nu?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden