Doorgaan naar inhoud
Vandaag besteld, morgen zonder wondzorgen 


Vandaag besteld, morgen zonder wondzorgen 


Bij veel behandelingen is wondzorg een belangrijk onderdeel en dat betekent dat je ook de wondzorg op orde moet hebben. Met de volgende producten ben jij voorbereid op een hoop situaties, waarbij wondzorg nodig is. 


Ken je onze Fixomull Stretch al? Deze fixatiepleister wordt gebruikt om grote verbanden mee te fixeren. Door de rekbaarheid en flexibiliteit van de pleister, past het zich gemakkelijk aan het lichaamsdeel aan. Daarnaast is het lucht en waterdamp doorlatend, wat het ook geschikt maakt voor mensen met een gevoelige huid. De verwijdering van het product is makkelijk en pijnloos. In een verpakking zit een rol van 10 meter en het is verkrijgbaar in een breedte van 5 en 10 centimeter. 

Ook de elastische pleisters van Leukoplast zijn perfect voor mensen met een gevoelige huid. De pleister, die niet voor niets een Eerste Hulp pleister wordt genoemd, is ook geschikt voor het beweeglijke. Daarbij is het wondkussentje luchtdoorlatend, waardoor de wond goed kan blijven doorademen, en het kleeft niet aan de wond. Het product is latexvrij. Leukoplast pleisters worden verkocht per rol van 5 meter en de pleister zelf is 4 centimeter breed. 

De Omnifix Elastic fixatiepleister is hypoallergeen, lucht-en waterdamp doorlaten en steriliseer baar door middel van straling. Gemaakt van wit non woven materiaal met een synthetische klevende laag, die de fixatie bijzonder zacht en soepel maakt. Door de elasticiteit in de breedte, is aanbrengen heel simpel. De hechting aan de huid is veilig en het verwijderen is pijnloos en het materiaal laat geen resten achter. Het product wordt geleverd per rol van 10 meter en is 10 centimeter breed. 


Tenslotte nog het pleisterverband van Merbach. Het verband is ontzettend makkelijk in gebruik, omdat het zelfklevend. Daarbij absorbeert het bloed, terwijl het water juist afstoot. Naast gebruiksvriendelijk is het ook huidvriendelijk, omdat het geen lijm bevat en niet hecht aan de wond. Het verband is met name ideaal bij verwondingen aan de vinger of teen, maar dat betekent niet dat je het alleen daarvoor kunt gebruiken. In één doosje zitten drie rollen van 3 centimeter breed en 500 centimeter lang. Zo kun je het verband altijd afknippen voor het soort wondje dat je moet verzorgen. 

Bekijk alle wondverzorging nu in onze shop.

Vorig artikel Mannen stap uit de schaduw wat betreft zelfzorg, manicure en pedicure

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden