Doorgaan naar inhoud
Nieuw: CND Shellac met UV-lamp en remover wraps!

Nieuw: CND Shellac met UV-lamp en remover wraps!

Met trots kunnen wij jullie vertellen over onze nieuwste productlijn: CND met haar befaamde gellak is vanaf nu bij BeeZ.nl verkrijgbaar!

De nagellak van CND kun je gemakkelijk aanbrengen op de nagels, wanneer de basecoat van CND is aangebracht. Omdat het tussen twee lagen in gedroogd wordt onder de speciale UV-lamp, is opbuffen van de nagels niet nodig. Zo wordt er geen schade aangebracht aan de natuurlijke nagel.

De CND lamp heeft een sterkte van 36 watt en is speciaal ontwikkeld voor het perfect uitharden van de CND gellak. De lamp bevat voorgeprogrammeerde timers van 10, 90, 120 en 180 seconden en is met een +knop altijd per 5 seconden aanpasbaar. Zo kun je precies instellen welke tijd jij nodig hebt. De lampjes in het apparaat zijn zo gepositioneerd, dat alle vijf de nagels tegelijkertijd uitgehard kunnen worden. Handig en efficiënt. 

Ook handig: de lamp houdt zelf bij hoeveel branduren deze heeft gehad en geeft aan wanneer de lampjes vervangen moeten worden. Dat is na ongeveer 100 uur. 

De lak van CND garandeert maar liefst twee weken lang prachtige, licht verstevigde nagels, met een waardevaste kleurintensiteit. Omdat het de draagbaarheid heeft van gellak, is het gemakkelijk te verwijderen zonder vijlen of het beschadigen van de nagel op een andere manier.

Hoe? met de foil remover wraps! Dit zijn kleine aluminium folie blaadjes met een watje erin. Deze blaadjes kun je om de nagels vouwen waardoor de remover efficiënt de gellak van de nagel af weekt, zonder de nagel te beschadigen.

ONTDEK NU DE NIEUWE COLLECTIE: CND

Vorig artikel Zachte omhulling: Verbandwatten voor troost en genezing

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden