Doorgaan naar inhoud
Huidverzorging van kop tot teen

Huidverzorging van kop tot teen

We weten allemaal hoe vervelend het kan zijn, als je onzeker bent over je huid.  Veel klanten zullen daarom, zeker nu we in de herfst zitten, op zoek zijn naar producten en behandelingen om hun huid een beetje verwennen. Met wat extra aandacht, liefde, verzorging en de juiste producten kan de huid zich weer herboren voelen. En jouw klant daardoor ook!  

Het eerste product dat we willen uitlichten, is de verzorgende crème voor rond de ogen van Vichy. De Liftactiv oogcontourcrème heeft een liftend en fris effect rond de ogen. Het product is speciaal ontworpen voor vrouwen vanaf 40 jaar, die net wat meer verzorging willen voor hun eigen oogopslag.

Dat betekent natuurlijk niet dat mensen buiten de doelgroep de crème niet mogen gebruiken, het is juist een succesformule die voor iedereen kan werken. Denk aan het wegwerken van kleine rimpeltjes, iets dikkere oogleden, wallen en kringen.

Het product is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Je hebt maar heel weinig van het product nodig, dus met een tube van 15 milliliter kun je best lang doen.

De NIVEA Soft crème is een ideale, verzorgende crème voor het hele lichaam. De formule verzorgt en frist de huid op en trekt erg snel in, waardoor je in no time een zachte huid ervaart. Deze huidvriendelijke crème is dermatologisch getest en mag dagelijks gebruikt worden waar je huid het nodig heeft. 

We begonnen met een oogcrème, gingen door naar een full body product, dus we sluiten af met een voetencrème. De Gehwol soft feet crème maakt de huid van je voeten zichtbaar soepeler en gladder. Het product ondersteunt de regeneratie van de huid en versterkt de huideigen afweerkrachten. Daarbij beschermt de crème tegen onder andere eeltvorming en voetenschimmel. Een laatste pluspunt? Het ruikt heerlijk.

Bekijk hier de hele collectie huidverzorging. 

Vorig artikel Een duik in de wereld van schoonheid en beauty

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden