Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf 20,-

Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden

Betalen zoals je wilt: vooraf of achteraf (gratis)

Meer dan 20 jaar ervaring in beauty & pedicure

Veiligheidstips die je niet kunt missen in je salon

Waar we allemaal van houden? Tools en handigheidjes waar we écht wat aan hebben. Daarom lichten we in deze blog een aantal instrumenten uit die je in je praktijk niet kunt missen.

Veiligheid staat voorop. Dat motto heb je al vaak bij ons voorbij zien komen. Maar met veiligheid, bedoelen we niet alleen je gezondheid. Ook veilig aan het werk moet natuurlijk een simpel gegeven zijn. Daarom beginnen we met de Swann-Morton mescontainer en -verwijderaar.

Deze container wordt gebruikt om mesjes veilig van hun houders (3, 3L en 4) te kunnen verwijderen. In een doosje kun je maar liefst 100 mesjes veilig achterlaten, waardoor je praktijk of salon scherpvrij blijft. Ook goed nieuws: je krijgt 10 containers binnen bij je bestelling, dus zo kom je op een verantwoorde manier van wel 1000 mesjes af.

De korte meshouder, ook van Swann-Morton, is een roestvrijstalen meshouder, geschikt voor alle mesjes die onder nr. 4 vallen van Swann-Morton. En in een doosje zitten 10 stuks. De houders zijn niet steriel, ze zijn per stuk in plastic verpakt. Heb jij meer aan een variant voor de mesjes van nr. 3? Ook dat kan! Deze korte meshouder vind je hier. Deze variant is ook niet steriel. 

Deze roestvrijstalen kopknipper is 14 centimeter lang, en daardoor erg gebruiksvriendelijk. Voor het precies en netjes afknippen van (teen)nagels is deze nageltang echt een uitkomst. Het roestvrijstalen materiaal waarborgt de kwaliteit van de tang en kan daardoor makkelijk gereinigd worden, zonder het materiaal aan te tasten.

We blijven nog even in de nagelbranche. De 17 centimeter lange excavator met gebogen hoekvijl is ook gemaakt van roestvrijstaal. Het product wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het reinigen van de nagelwal. Gebruik je daar liever de variant met de rechte hoekvijl voor? Ook die hebben we in ons assortiment.

laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Direct je beste prijs
info

voor 20:00 besteld? Direct verzonden
Info

Levering uit eigen voorraad
Info

14 uur per dag bereikbaar
info