Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €20,-
Gratis verzending vanaf €20,-
De zomer laat zich nog even zien! Gebruik de Merbach Waterspray

De zomer laat zich nog even zien! Gebruik de Merbach Waterspray

De zomer laat zich op het laatste nippertje nog even zien. De temperaturen zijn erg hoog en daarmee zoeken we naar verkoeling. Hoe zorg je ervoor dat je niet oververhit raakt met deze temperaturen? Je huis zo koel mogelijk houden, in de airco gaan zitten of alles even iets minder snel doen zijn allemaal opties om oververhitting te voorkomen. Wil jij liever directe verfrissing? Lees dan verder.

September

Normaal de maand dat de zomer zich langzaam terugtrekt en we ons langzaam voorbereiden op de herfst. Alleen is september 2023 erg warm begonnen en zitten we nu gevoelsmatig ineens weer midden in de zomer. De één geniet nog even met volle teugen van het warme en zonnige weer, de ander was eigenlijk al wel klaar voor de herfst en wilde alweer kaarsjes aan steken ’s avonds. Het weer doet echt wat het zelf wil dus hebben we dat gewoon te accepteren. We kunnen alleen zorgen dat we ervan genieten of er zo goed mogelijk mee omgaan. Nog een aantal tropische dagen te gaan.

Een tempootje lager en koele ruimtes creëren

Door het warme weer worden we iets minder actief en doen we alles een tandje langzamer. We slapen minder, want we genieten in de avond nog even van de koelte. De meeste mensen merken dat onze concentratie en focus minder is tijdens de warme dagen. Dit kan komen door het minder slapen, maar er wordt nog onderzocht of onze hersenen ook anders reageren door de warmte. Door in de ochtend het huis te laten doorwaaien met de frisse ochtendlucht en daarna alle ramen en deuren dicht doen met zonwering ervoor zorgt ervoor dat ons huis koeler blijft als er geen airco aanwezig is. Met een airco kunnen we ons huis en werkplek ook goed koelen.

Schaduw opzoeken

Om niet te veel last te hebben van de warmte kunnen we ook de schaduw opzoeken. Dit kan in en rond ons huis. Wist je dat in het bos het vaak koeler is? Daarom is het met warme dagen lekker om daar een rondje te lopen en te genieten van de verkoeling. Het lukt alleen niet altijd om in de schaduw te blijven, zeker niet als je van locatie moet wisselen, dan zul je door de warmte heen moeten.

Merbach waterspray

We kennen allemaal wel het moment dat je door de hitte bent gegaan en dan bijvoorbeeld de supermarkt in loopt en het dan heerlijk koel is. Je krijgt meteen een verfrissend gevoel. Dit gevoel is nu te koop in een spray. De Merbach waterspay is de oplossing als je verfrissing zoekt op warme dagen. Een handige spray die zo mee kan in je handtas. Als de warmte je overvalt dan spray je de waterspray in je gezicht en heb je direct een verfrissend gevoel. Bestel de waterspray nu nog op Beez.nl. Als de spray in de koelkast heeft gestaan dan geeft dat nog een extra verfrissend gevoel. Geniet nu van de warme dagen zonder het gevoel van oververhitting te hebben.

Vorig artikel Wat zijn de beste Pedicure tangen?
Volgend artikel Welke kompressen zijn er en hoe gebruik je de kompressen?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden