Doorgaan naar inhoud
Merbach tang knipt nagel

De kernwaarden van Merbach

Als je ons kent dan heb je ook zeker ons Merbach merk voorbij zien komen. Merbach is een van de merken die van onszelf is en daar zijn we erg trots op. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid en blijft zich ontwikkelen. We zullen onderstaand in gaan op het assortiment wat nu bestaat. We zijn de expert in disposables voor de professional en we leggen in deze blog graag uit waarom wij vinden dat we ons zo mogen noemen.

Breed assortiment Merbach

Merbach bestaat uit een breed assortiment disposables en verbruiksartikelen die geschikt zijn voor in de salon. Ze hebben we handschoenen, mondmaskers, schorten, haarnetten maar ook de wattenschijfjes en staafjes en celstofdeppers. Onlangs is het assortiment nog uitgebreid met alcoholdoekjes en alcohol 80% in een sprayflacon en navulfles. We hebben ook pedicure tangen en Merbach naalden. Bekijk het gehele assortiment van Merbach op de site. Het voordeel van het brede assortiment is dat de handschoenen, haarnetten en mondmaskers in verschillende leuke kleuren te verkrijgen zijn en zo goed op elkaar afgestemd kunnen worden voor in de praktijk en salon. Dit geeft een professionele uitstraling.

Uiterst goede bescherming

De Merbach collectie staat voor kwaliteit en biedt een goede bescherming tijdens de behandelingen tegen vuil en ziektekiemen. Door de producten te combineren kan je jezelf en je cliënt een veilige omgeving bieden en praktijk schoonhouden. Met de disposables gooi je namelijk het vuil en de micro-organismen in de prullenbak. Daarna de salon/praktijk schoonmaken en desinfecteren met de Merbach alcohol en dan ben je klaar voor de volgende behandeling. Zo start je elke behandeling met een schone en gedesinfecteerde werkomgeving waarin de micro-organismen geen kans hebben.

Constante kwaliteit

Merbach heeft een constante kwaliteit waar je op kan bouwen voor in je salon en praktijk. Je weet altijd wat je krijgt en dat het een goede kwaliteit heeft. We voeren constant kwaliteitscontroles uit om de kwaliteit te waarborgen omdat wij dat heel erg belangrijk vinden. Je moet kunnen rekenen op de kwaliteit van je disposables en verbruiksartikelen.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Bij Merbach koesteren we de essentie van kwaliteit als een integraal aspect van onze producten. We begrijpen dat hoogwaardige producten doorgaans de prijs beïnvloeden, een onvermijdelijkheid die we echter slim beheren. Ons streven is om toegankelijke prijzen te handhaven voor alle items in ons assortiment, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij Merbach waarborgen we dat je altijd geniet van topkwaliteit tegen de meest concurrerende prijzen die haalbaar zijn.

Betaalbare kwaliteit 

We begrijpen dat de relatie tussen kwaliteit en kosten delicaat is, en het is onze missie om de balans te vinden die gunstig is voor zowel onze klanten als ons bedrijf. Ons assortiment biedt een breed scala aan hoogwaardige producten die betaalbaar blijven, wat resulteert in een waardevolle investering voor professionals in diverse sectoren.

Onze focus op betaalbaarheid betekent echter niet dat we concessies doen aan de kwaliteit van onze producten. Integendeel, we geloven in het handhaven van consistente normen en streven naar excellentie in alles wat we aanbieden. Om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze disposables en verbruiksartikelen, onderwerpen we onze producten voortdurend aan strenge kwaliteitscontroles. Dit waarborgproces stelt ons in staat om de duurzaamheid en effectiviteit van elk item in ons assortiment te waarborgen.

Bij Merbach realiseren we ons dat klanten niet alleen op zoek zijn naar betaalbare opties, maar ook naar duurzame investeringen in hun vakgebied. Ons streven naar het handhaven van toegankelijke prijzen is geworteld in de overtuiging dat kwaliteit niet alleen een luxe, maar een essentiële standaard moet zijn. Dus, wanneer je kiest voor Merbach, kies je niet alleen voor betaalbaarheid, maar ook voor de geruststellende zekerheid van compromisloze kwaliteit tegen de scherpste prijzen die we kunnen bieden.

Levering van uit voorraad

Het assortiment van Merbach hebben we altijd op voorraad in ons magazijn zodat we het snel kunnen leveren en er geen lange levertijden ontstaan. De producten die vandaag besteld worden, worden dezelfde dag verzonden, zodat je meteen weer verder kan met je behandelingen en je voorraad altijd op peil is.

Merbach is een compleet merk met goede prijzen en een snelle levering. Bestel je artikelen van Merbach op BeeZ.nl voor een gemakkelijke bestelling.


Vorig artikel Dé EHBO-kit voor onverwachte plotwendingen in het leven.

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden