Doorgaan naar inhoud
Beginnend pedicure? Wij helpen jou op weg!

Beginnend pedicure? Wij helpen jou op weg!

Het is zover: je staat aan de start van je carrière als pedicure. Met je diploma op zak en vol goede moed oriënteer jij je in het werkveld. Ga je in loondienst, trekt het werken voor een zorginstelling je juist of ga jij je eigen uren bepalen als zelfstandige?

Met name dat laatste kan heel spannend zijn. Als (startende) ondernemer komt er nu eenmaal veel op je af en daarbij hoort keuzes maken.

 

Informatie
Waar haal je bijvoorbeeld relevantie informatie vandaan? Een goede bron hiervoor is Provoet. Een lidmaatschap op Provoet geeft je toegang tot alles wat handig voor je kan zijn. Denk aan protocollen, online nascholing en een overvloed aan tips. Kijk eens naar hun brochure ‘Doordacht starten als pedicure’, daar zal je zeker wat aan hebben.

 

Producten
Weet jij al welke producten je wilt gaan gebruiken in je salon? Op beurzen vind je meerdere merken en soorten producten, waarbij je altijd kunt testen hoe een product voelt en ruikt. Dat beurzen niet helemaal van deze tijd zijn in de coronacrisis, hoeven we je niet te vertellen.

Maar hoe ontdek je dan wat bij jouw werkwijze past? Beez.nl heeft een breed assortiment van zowel reguliere als hoogstaande merken die geliefd zijn bij pedicures. Zo kun je in je eigen tempo wat ervaring opdoen met de verschillende merken die BeeZ aanbiedt.

 

Bijverkoop
Ga je aan bijverkoop doen om je inkomsten te vergroten? Jij wilt je klanten natuurlijk de juiste (voet)verzorging geven en raad ze aan de behandelingen thuis zelf ook voort te zetten. Dat betekent dat jij je salonproducten ook aan je klanten kunt verkopen. Bij ons vind je het allemaal: zowel salon- als consumentproducten die jij je klanten kunt aanbieden. Naast de inkomsten voor je behandelingen, haal je zo ook rendement uit de verkoop van producten. Een win-winsituatie dus!

 

Tijd, tijd, tijd
Er zit maar 24 uur in een dag. Naast de uren die je in je salon aan het werk bent, ben je ook uren kwijt aan je onderneming. Denk aan administratie, schoonmaken, marketing en communicatie. Dat kan zeker in het begin nogal overweldigend zijn. BeeZ is een online groothandel waarbij je, hoe laat het ook is, je bestelling kunt doen. Als jij je bestelling voor 16.00 uur hebt afgerekend, is het de volgende werkdag al in huis.

Zo ben je nooit tijd kwijt aan een bezoek naar een fysieke groothandel. BeeZ heeft alles voor pedicures namelijk in huis. En met elke bestelling bespaar je BeeZ Points, waardoor je ook nog eens kunt besparen op je inkoop.

 

Community
Heb je al eens gedacht aan lid worden van bijvoorbeeld een Facebroekgroep waarin andere pedicure-ondernemers zitten? Zo kun je altijd vragen stellen, ervaringen uitwisselen en misschien wel leuke samenwerkingsverbanden creëren.

 

Unique selling points
Wil je nou echt opvallen als pedicure? Dat kan op meer manieren dan je denkt. Bied bijvoorbeeld ambulante behandelingen aan. Wanneer je bij mensen thuiskomt met je behandelingen, kun je je netwerk al snel uitbreiden met mensen die thuisgebonden zijn. Moet je nagaan, hoeveel groter je klantenbestand hiermee kan worden!

Of onderscheid je bijvoorbeeld van concullega’s door iets bijzonders als nail art, massages, voetmaskers of unieke scrubs aan te bieden. Alles wat jij wél (extra) hebt, maakt jou net even iets aantrekkelijker op de markt.

Vorig artikel Een duik in de wereld van schoonheid en beauty

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden